Őzgerincbe teszek bacon szalonnát keresztbe, úgy hogy mindkét végén kilógjon a szalonna vége....
Kb. 40 dkg csirke vagy pulykamellett kb. 2X2 cm-es kockákra vágok és beleteszem egy "liszt-tejszín-tojás" kutyulékba. Jól beleforgatom a csirkemellet ebbe a palacsintaszerű tésztába, majd belerakom a baconnal kibélelt őzgerincbe, ráhajtogatom a baconszalonnát, jó sok sajtot reszelek rá és írány a sütő. :-)
Kb. 40 dkg csirke vagy pulykamellett kb. 2X2 cm-es kockákra vágok és beleteszem egy "liszt-tejszín-tojás" kutyulékba. Jól beleforgatom a csirkemellet ebbe a palacsintaszerű tésztába, majd belerakom a baconnal kibélelt őzgerincbe, ráhajtogatom a baconszalonnát, jó sok sajtot reszelek rá és írány a sütő. :-)
1 megjegyzés:
Én ma megcsináltam ebédre (ld. képen). Nagyon finom és nagyon egyszerű. Annyit változtattam a recepten, hogy én zabpehelylisztből csináltam, és tettem a kutyulékba sót és majorannát is. Legközelebb úgy fogom megpróbálni, hogy a húst először besózom (mint pl. a rántott husinál), és utána mindent ugyanúgy csinálok, csak a kutyulékba már nem teszek sót.
Köszi a receptet, Lindi!
Megjegyzés küldése